Medlemsmöte 21 januari 2015

Då har vi dragit igång Reumatikerförbundets 70-års jubileum med vårt första medlemsmöte i Ljusdal.

Apoteket Hjärtat, Järvsö var där och informerade och vi fick ställa frågor. Mycket intressant och trevligt och jag tror att de ca 20-talet personer som var där tyckte detsamma. Vi välkomnade också två nya medlemmar till föreningen. Gotta fika fanns det naturligtvis. Apoteket Hjärtat hoppas kunna vara med på fler av våra aktiviteter under jubileumsåret.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!